Ракија Савићевић Србија
Ракија Савићевић Србија

Новости

 

Крајпуташи и дестилерија "Ракија Савићевић"

Део емисије "Хероји Игора Пожгаја", емитоване на АТВ. Тема емисије је хоби - производња ракије и обнављање споменика крајпуташа у Ивањици у Западној Србији.

 

Пехар Новосадског сајма и пет медаља

"РАКИЈА САВИЋЕВИЋ" је на 84. Mеђународном привредном сајму у Новом Саду освојила "Пехар Новосадског сајма за висок квалитет воћних ракија" На основу Правилника Новосадског сајма о оцењивању квалитета вина и јаких алкохолних пића, Комисија је једногласно дала предлог организатору овог оцењивања, “Новосадском сајму” АД, да се доделе следећа врхунска признања следећим учеснициа оцењивања: ПЕХАР НОВОСАДСКОГ САЈМА ЗА КВАЛИТЕТ - САВИЋЕВИЋ РАКИЈА - Ивањица за висок квалитет оцењених воћних ракија. Поред овог признања нису ни ове године изостале медаље, па су тако шљивовица, јабуковача, вилијамовка, кајсивевача и дуњевача добиле сребрну медаљу, а шљивовица златну. Хвала на поверењу и УЗДРАВЉЕ!!!

Пехар Новосадског сајма и пет медаља

"РАКИЈА САВИЋЕВИЋ" је на 85. Mеђународном привредном сајму у Новом Саду освојила "Пехар Новосадског сајма за традиционалан и све виши квалиет асортимана воћних ракија". Поред овог признања нису ни ове године изостале медаље, па су тако кајсијевача и дуњевача добиле златну медаљу, а шљивовица, јабуковача и вилијамовка сребрну. Хвала на поверењу и УЗДРАВЉЕ!!!

 

Пехар Новосадског сајма и пет медаља

"РАКИЈА САВИЋЕВИЋ" је на 84. Mеђународном привредном сајму у Новом Саду освојила "Пехар Новосадског сајма за висок квалитет воћних ракија" На основу Правилника Новосадског сајма о оцењивању квалитета вина и јаких алкохолних пића, омисија је једногласно дала предлог организатору овог оцењивања, “Новосадском сајму” АД, да се доделе следећа врхунска признања следећим учесницима оцењивања: ПЕХАР НОВОСАДСКОГ САЈМА ЗА КВАЛИТЕТ - САВИЋЕВИЋ РАКИЈА - Ивањица за висок квалитет оцењених воћних ракија. Поред овог признања нису ни ове године изостале медаље, па су тако шљивовица, јабуковача, вилијамовка, кајсивевача и дуњевача добиле сребрну медаљу, а шљивовица златну. Хвала на поверењу и УЗДРАВЉЕ!!!

 

Сребрне медаље на Петом фестивалу српске ракије

На Петом фестивалу српске ракије који се одржао у Београду где су учествовала 22 најпознатија произвођача воћних ракија у Србији "РАКИЈА САВИЋЕВИЋ" је поново добила значајна признања за своје производе. Стручни жири Фестивала "Ракији Савићевић" је за две ракије "Сербка - вилијамовка" и "Сербка - Кајсијевача" доделио сребрне медаље. Стога, опет хвала на поверењу и УЗДРАВЉЕ!!!

 

Плакета Новосадског сајма за висок квалитет воћних ракија

"РАКИЈА САВИЋЕВИЋ" је на 83. Mеђународном привредном сајму у Новом Саду освојила "Плакету Новосадског сајма за висок квалитет воћних ракија" На основу Правилника Новосадског сајма о оцењивању квалитета вина и јаких алкохолних пића, Комисија је једногласно дала предлог организатору овог оцењивања, “Новосадском сајму” АД, да се доделе следећа врхунска признања следећим учесницима оцењивања: ПЛАКЕТА НОВОСАДСКОГ САЈМА ЗА КВАЛИТЕТ - САВИЋЕВИЋ РАКИЈА - Ивањица за висок квалитет оцењених воћних ракија Хвала на поверењу и УЗДРАВЉЕ!!!

 

Шљивовица, јабуковача, кајсија и вилијамовка - сребрна медаља

На 83. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на основу оцењених 86 узорака јаких алкохолних пића, шљивовица, јабуковача, кајсија и вилијамовка су освојиле сребрну медаљу. Уздравље!

Уздравље!

 

Дуњевача - велика златна медаља

На 83. Међународном пољопривредном сајму у Новом Саду, на основу оцењених 86 узорака јаких алкохолних пића, "Дуњевача" је освојила велику златну медаљу. Уздравље!

Уздравље!

 

Поново освојене медаље – III фестивал ракије

У конкуренцији 44 узорка и 24 најрепрезентативнија произвођача ракије из целе Србије, одлуком жирија састављеног од стручњака са Пољопривредног и Хемијског факултеа у Београду у категорији шљивовица, освојили смо сребрну медаљу. У категорији осталих воћних ракија, наша вилијамовка је добила такође сребрну медаљу. Хвала свима који су дошли на III Фестивал српске ракије да нас подрже и пробају наше ракије!

Уздравље!

Новo у понуди – Сербка Дуњевача!

Дуња је веома ароматично воће и од ње се прави ракија изузетног укуса, која се веома цени будући да је дуња ретко узгајано вое и да је производња ове ракије прави изазов. Дуња се сматра симболом љубави, плодности и лепоте, а у античким легендама се помиње као воће којим су богови прорицали судбине. Управо таква је и ракија Дуњевача коју производи Дестилерија Савићевић!

Уздравље!

 

Поново освојене медаље – VIII Ракија ФЕСТ

Традиционално оцењивање ракија поводом Ракија Фест-а се ове године одржало 13. децембра у Миксер Хаусу у Беогаду. Ракије Сербка - кајсијевача и Сербка - јабуковача освојиле су сребрне медаље у категоријама „Београдкси победник“ и „Највеће ракијско достигнуће“.

Стручни жири који је оцењивао узорке био је у саставу: др. Снежана Станковић, дипл. инг Владимир Вучетић, дипл. инг Мирољуб Цилић, дипл. инг Дејан Дебељаковић и дипл. инг Зоран Цилић.

Хвала свима који су дошли на Ракија ФЕСТ да нас подрже и пробају наше ракије!

Уздравље!

 

Златне СЕРБКЕ на Фестивалу српске ракије

Освојили смо златне медаље за СЕРБКУ - Кајсијевачу и СЕРБКУ - Јабуковачу на Фестивалу Српске ракије 2014. Стручни жири Фестивала којим је председавао проф. др. Нинослав Никићевић, утврдио је: "да су оцењене ракије у потпуности природне, без вештачких додатака и представљају понос Српске ракије". Хвала свима који су дошли на Фестивал да нас подрже и наравно пробају наше, сада већ златне ракије! Уздравље!

Хвала свима који су ошли на Ракија ФЕСТ да нас подрже и пробају наше ракије!

Уздравље!

 

Отворена интернет продавница

Почетком децембра 2014. године отворили смо интернет продавницу Савићевић ракије на адреси shop.savicevic.com. Пратећи светске трендове логичан след је био да нашу ракију понудимо и "онлајн". Наше ракије можете поручити директно преко сајта или позивом на број телефона и оне ће Вам стићи на уписану адресу. Свака Савићевић ракија долази са поклон украсном кесом, па је тако спремна и као пригодан поклон.